Táncos-Nagy Adrienn másodfelügyelő

Táncos-Nagy Adrienn másodfelügyelő

Körmenden születtem, 1985. szeptemberében. Szarvaskendről Nádasdra 2012–ben kerültem. Az egyházközség vérkeringésébe kicsit később csatlakoztam, meghallottam Isten hívogató szavát, s tudtam, engedelmeskednem kell Neki. A 2018–as tisztújítás során másodfelügyelői tisztséget kaptam. Feladatomat, kötelességeimet még tanulom, de igyekszem minden tettemmel, minden cselekedetemmel Istent szolgálni.

Az idősebb testvérek sokat tettek már a gyülekezetünkért, eljött az idő arra, hogy a fiatalabb generáció is megmutassa, hogy együtt, összefogással sok mindent el lehet érni. Csak úgy tudunk előrehaladni, ha a feladatokat fokozatosan átveszi a fiatalabb generáció. Ebben szeretném gyülekezetünket segíteni. Szeretnék egy híd, egy kapocs lenni a generációk között. Segíteni a beszédet, a tudásátadást. Megmutatni, hogy, ahogy Isten szemében is egyformák vagyunk és nem tesz köztünk különbséget, úgy nekünk sem kell máshogy tekinteni idősebb, vagy fiatalabb testvéreinkre. Amit látnunk kell, az az összetartozás, az egy közösséghez tartozás. Meg kell mutatni a bizonytalan, kétségek közt vergődő testvéreknek, mennyire jó ide, a Nádasdi Evangélikus Egyházközséghez tartozni.

Bízom benne, hogy ehhez a szolgálathoz kapok elég erőt, kitartást, és az esetleges csalódások sem tántorítanak el az útról, amelyet Isten kijelölt nekem.

Erős Vár a Mi Istenünk